Extra diensten

Maak van uw project geen last, wel een vlot lopend traject

Vastgoedfotografie voor een goede eerste indruk

Goede foto’s spelen een belangrijke rol bij de online start van de verkoop van uw vastgoed. Potentiële kopers bezoeken eerst verschillende immosites vóór ze een pand gaan bezoeken.
De eerste indruk is dus van essentieel belang.

Wij voorzien professionele, heldere foto’s die de pluspunten van uw vastgoed in de kijker zetten. Zo krijgt u meer bezichtigingen en kunt u sneller de verkoop sluiten.

Vastgoedfotografie: 135,00 € excl. 21% BTW
voor een ca. 20 digitale foto’s 

Regisseurs voor het extra werk

Een aantrekkelijke vastgoedpresentatie komt er niet enkel door meubels te verplaatsen of tijdelijk te huren. Vaak moet eerst opgeruimd en achterstallig klus- of herstelwerk verricht worden. Is dit extra werk waarvan u niet weet hoe eraan te beginnen? Of waarvoor u geen tijd heeft?

Ook hiervoor kan u bij de ProjectRegisseur terecht. Door onze ervaring en professionaliteit zijn we gegroeid naar een “all in one”-service. We bieden u het volledige stylingproject van A tot Z aan en dat met slechts één aanspreekpunt.

Ons doel is u te ontzorgen. Zo kan u zich volop concentreren op de belangrijke dingen, zoals een snelle en goede verkoop of verhuur.


Wij doen het voor of samen met u:

 • De Schoonmaak- en OpruimRegisseur: leeghalen van de woning, schoonmaak, afvalverwijdering…

 • De KlusRegisseur: kleine herstellingen, schilder- en opfrissingswerken

 • De VerhuisRegisseur: coördinatie, planning en uitvoering van de verhuis, tijdelijke opslag…
 • Goed nieuws, ons huis is verkocht aan de vraagprijs. We hadden nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Bedankt voor alle hulp bij het opruimen en de mooie foto’s. Jullie zijn geweldig.
  Fam. Vanseveren - Maasmechelen (verkoopcoaching Walk, Talk & Do)
 • Bjorn, ik kan niet genoeg zeggen hoe blij wij waren dat je ons bijstond bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Het zag er inderdaad verouderd uit maar met jullie meubels zou ik er bijna zelf terug gaan wonen. Het huis is afgelopen vrijdag verkocht aan een jong koppel, een hoofdstuk dat we kunnen afsluiten. Laat je weten wanneer je alles komt ophalen. Merci.
  Fam. Trippaerts - Tessenderlo (OpruimRegisseur & Verhuur meubelpakket Relax)
 • Ik was eerst sceptisch om aan styling te doen voor mijn appartement.  Maar nu ik het zelf heb kunnen ondervinden en het getekend contract op zak heb, zeg ik overtuigend en welgemeend BEDANKT. Zelfs mijn makelaar was onder de indruk.
  Maarten C. - Beringen (verhuur meubelpakket Relax)
 • Het was voor ons de eerste keer om met jullie meubelpakketten te werken en het resultaat mocht er zijn. We kregen zeer veel positieve reacties en het appartement voelt direct huiselijk aan. Top service en tot een volgende opdracht.

  Bouwonderneming Verhelst - Diest (verhuur meubelpakket Relax)

 • Maatsch. zetel: Genkerweg 67 - 3690 Zutendaal

 • Magazijn I: Visserstraat  - 3500 Hasselt

 • Magazijn II: Weg naar Zutendaal - 3630 Maasmechelen

 • BTW BE 0893 221 827

webdesign door Webcube, grafisch bureau